Lexie Lester-Thistletwaite
#1
Lexie Andrea Lester-Thistletwaite
[Image: GgR2whT.jpg]

Kutsutaan: Lexie, Lex
Ikä: 17
Sukupuoli: Nainen
Suuntautuminen: Bi
Luokka: 2
Valinnaisaineet:
Asuntola: Second Unite
Huone:


Maine: Lexie ei kuulu juuri mihinkään porukkaan kouluajalla, mutta useampi tämän varmasti tietää. Jos ei muusta, niin ainakin pituutensa ansiosta. Mainetta likka niittää ehkä enemmänkin angstisena teininä tupakkipaikalla, murjottavana mulkoilijana asuntolan käytävillä, rehtorin kanslian penkin puhki kuluttajana.

[Image: b7wn5oF.jpg]

 Ulkonäkö: Lexie on rungoltaan hyvin hoikka, ja jos ei jonkinlaista lihaskuntoa nuorella naisella olisi, olisi hän jopa sairaalloisen hoikka, sekä pituudeltaan huimat 175cm. Kasvoiltaan Lexie on kapea, teräväleukainen, mutta luonnonkauniit kasvot ei juuri meikkiä tarvitse.
 Eikä sillä että hän edes sellaisia tyttöjen juttuja harrastaisi kovin usein, harvoina heikkoina hetkinä saatetaan leikkiä ripsivärin ja kajaalin kanssa, mutta muuten hän  panostaa enemmin laadukkaisiin pesuaineisiin ja korkeintaan tummia, suhteellisen tuuheita kulmakarvojaan siistien nyppimällä ja kynällä vahvistaen. Iho on helposti ruskettuvaa sorttia, mutta talven tullessa, väri katoaa hyvin äkkiä ja Lexie on kuitenkin lähempänä tällöin kalkkilaivan kapteenia.
Hiustyyliltään Lexie on tarkempi. Poikatukan alla on puoleen pään korkeutta nouseva siili, joka pidetään visusti lyhyenä, ja hiukset yleensä manbun-ponnarilla.

Vaatetustyyli vaihtelee hyvin paljon löysistä tiukempaan, printtipaidoista puvun takkeihin,eri tyylejä vaihdellen aina lähinnä päivän fiiliksen mukaan. Mutta ei koskaan, ei KOSKAAN pitsiä.

Lexienihoa somistaa(tai rumentaa, kukin päättää itse, kuinka leimat iholla näkee..) paljon tatuointeja, ja näkyvimmät ovat tämän koko käsivarren mitalla olevat.

[Image: zXUyl26.gif]


Luonne: Lexie on hyvin valmis suustaan, ja yleensä kompensoi omaa pahaa oloaan mölähtelemällä asioita jotka kannattaisi ensin miettiä ennen julki tuomista. Normaaliin kanssakäymiseen sisältyy paljon sarkasmia, vaikkakaan likka ei sitä useimmitenkaan edes kerkeä 
itsekään tajuamaan, ennen kuin on saattanut jo toisen mielen pahoittamaan sillä. Vähän samanlainen käytäntö on sarkasmin, kuin 
vihaisen mölähtelyn kanssa.

Vaikka Lexie koittaa ulospäin antaa tyynen kuvan itsestään, siinä useimmiten onnistumatta, hän on herkkä ottamaan arvostelut ja nälvimiset itseensä, ja pahoittaa oman mielensä pitkäksi aikaa. Siksikin tämä tomgirl tyylinen nuori nainen tykkää viettää enemmän aikaa joko
omissa oloissaan kuulokkeet korvilla, jätkäporukassa tai pelikoneiden parissa.

Siitäkin huolimatta, että Lexie on syrjäytyvä luonteeltaan, on hän myös turhaa draamaa välttelevä, mutta toisten sanoja ja tekoja itseensä imevänä, yleensä löytää itsensä kuitenkin osallisena jos jonkinmoisista kahinoista.

Nuorella naisella ei ole kovin montaa oikeaa ystävää, ja näistäkin ensimmäisenä kysyttäessä tulee mieleen pikkuserkkunsa Fawn Thistlewaite, mutta sitä ei ääneen kenellekään kerrota. Muutenkin sukulaisuussuhteestaan Fawniin tai serkkuunsa, terveydenhoitajana samassa koulussa toimivaan Cooperiin ei myönnettäisi ikinä kenellekään.
Menneisyys: Lexie kasvoi koko nuoruutensa hyvin tasapainoisen parisuhteen suunniteltuna ja rakastettuna lapsena. Hyvin simppeli lapsi, hieman aina pessimisti luonteeltaan, selviytyi alakouluajoista rimaa hipoen, jonka takia kaksi viimeistä vuottaan tämä vietti enimmäkseen kotiopetuksessa.

Julkisesta koulusta erottuaan, Lexien kaveripiiri pieneni entisestään, ja nuori alkoikin kapinoida vaurasta elintasoaan vastaan alkamalla tupakoida, sekoilla alkoholin kanssa ja napsien tatuointeja iholleen. Vanhempien rangaistukset ja järkyttävät, sekä erittäin äänekkäät riidat, eivät juuri muuttaneet kasvavan naisen alun elämänkatsomusta millään tavalla. Ainoa hetkellinen pelastus siihen kaikkeen myllytykseen oli lomat, jotka Lexie vietti pikkuserkkunsa Fawnin luona.

Ne olivat niitä harvoja hetkiä, jolloin Lexie antoi kulissinsa levitä täysin käsiin. Hän saattoi vapautuneesti nauraa ja antoi itsensä jopa pitää niistä muuten niskakarvoja inhotuksesta nostavista tyttöjen jutuista.

Lexie on aina ollut hyvin androgyyninen tyttö jo ulkonäöltään, mutta sisäisti ehkä hieman liian myöhään ihastuneensa Chelseaan, lapsuudenystäväänsä ja kokikin kuin iskuksi palleaan kun heidän ystävyytensä kuihtui kasaan. Siirryttyään Alexandriaan kouluun, ykkösluokan likka selvitti nipin napin, mutta toista vuosiluokkaa tuo ei enää päässyt läpi, ja suorittaa nyt samaa luokkaa toista kertaa. Ei sillä, että pelkästään huono koulumenestys olisi ollut ainoa syy, vaan eniten mahtoi painaa ne jatkuvat poissaolot tunneilta sekä koulun järjestyssääntöjä vastaan niskurointi. Varsinkin  siirryttyään  koulun  asuntolaan  asumaan,  Lexie oli miltei vapaa tekemään juuri mitä itse vain halusi, silloin kuin asuntolan sekä koulun vartijat eivät mitään hoksanneet.


Little tips~
- Tupakoi, eikä kieltäydy koskaan ryyppyreissuista, joinakin koulupäivinäkin saattaa olla promilleja veressä
- On kärkäs riitelemään, mutta ei heiluta nyrkkejä ketään kohti
- Todella huono lukuaineissa, tieto ei vain jää päähän, mutta kielissä on kohtuu hyvä
- Oikein heikkoina hetkinään Lexie hakeutuu Fawnin luokse tukiopetukseen, juoruilemaan ja letittelemään hiuksia.
- Cooper aiheuttaa harmaita hiuksia
- Kasvot hahmolle lainaa Ruby Rose
Good night sleep tight

Don't let the dead bite.

#2
Tämäkin tyttölöinen on hyväksytty! 8)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)