Chelsea Sanchez
#1
[Image: CESmxeH.gif]
Chelsea Sanchez, nainen, bi
Luokka 3 / 17 vuotias
Asuu  The Second Unitissa, mutta yöpyy myös usein keskustassa asuvan äitinsä asunnossa
Valinnaisaineet: Ilmaisutaito, liikunta

Maine: 
Chelsean naaman on varmasti kaikki nähnyt ja osaa yhdistää vähintään nimeen. Suhteellisen suosittu ja somessa suuria seuraajamääriä saavuttanut neito tunnetaan myös juoruista sydämenmurskaajana ja cheerleaderpiireistä. 

[Image: FVMO0P3.gif]
I like all of my shorts to be a little too shortly - unlike all of my guys I like them tall with money

Ulkonäkö:
Tämä sirokasvoinen punapää on juuri niitä tyyppejä, jotka on aina viimeisen päälle laittautuneena liikenteessä. Hän ei meikkaa mitenkään räiskyvästi, mutta pitkät ripset ja virheetön iho on Chelsealle pakkomielle ja täysin ilman meikkiä kulkeminen ei onnistu julkisilla paikoilla. Vihersilmäinen käyttää myös aktiivisesti väripiilolinssejä sen mukaan, mikä parhaiten tyyliin sattuu milloinkin istumaan. Oikealta väriltään hänen silmänsä ovat vihreät. Tavanomainen 167 cm pituus ei ehkä päätä huimaa, mutta Chelsea kyllä näkyy. Hiussävy vaihtelee mansikkablondin ja  kuparin punaisen välillä. Kerrostetut hiukset yltävät suunnilleen naisen rinnoille ja ovat aina jollain tavalla laitetut -  hieman kiharretut tai kampauksella. Ruumiinrakenteeltaan tuo on hoikka ja pitkäraajainen, paino keikkuu noin 53 kg:ssa.  
Pukeutumiskysymys on Chelsealle tärkeä, ja vaatekaapin koko onkin hurja. Useimmiten tuo kuitenkin pukeutuu sen mukaan mikä nyt vain sattuu olemaan muodissa, tai sitten hieman grunge henkeen.

[Image: NsvTvJp.gif] 
 You don't know trouble. I'm a hell of a scandal.
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.


Luonne:           
Chelsea nauttii huomion keskipisteenä olemista, ja ihailun saavuttaminen on hänelle kaikki kaikessa. Maineensa hän pyrkiikin pitämään suhteellisen hyvänä, mutta sen ei kannata antaa täysin hämätä. Chelsealle ei nimittäin tuota mitään ongelmaa puukottaa jotain selkään tai saattaa joku epäsuosioon keksimällä ilkeitä juoruja, jos vain näkee syytä siihen. Chelseaa ei tosiaan kannatakkaan suututtaa - nainen pitää kyllä huolen siitä, että nenille pomppija saa katua ankarasti.

Päällisimmin puolin tämä nuori neito kuitenkin voi vaikuttaa joka mukavalta - hän kyllä tietää miten miellyttää muita, ja onkin aina suuren kaveriporukan ympäröimä. Naiseen onkin helppo ihastua. Chelsea vastaa flirttiin herkästi, mutta suhteet eivät kauaa yleensä päivänvaloa näe - lähinnä sen aikaa, mitä tarpeen naisen mielestä (ja kuinka kauan se näyttää tarunhohtoiselta instagramissa). Nuorukainen yksinkertaisesti kyllästyy nopeasti, ja ruoho näyttää aina vihreämmältä aidan toisella puolella. 
Pinnan alla ei ole ihan niin kiiltokuvamaista. Hän on melko itsekeskeinen, pinnallinen, taitava valehtelija ja  löyhämoraalinen. 

Pohjimmiltaan Chelsea ei kuitenkaan ole vain liero pintaliitäjä. Hän osaa myös olla todella hyvä ystävä, joka on valmis tekemään kaikkensa ihmisten eteen, josta aidosti välittää, vaikkei päällisin puolin siltä vaikutakkaan. Oikeasti läheiseksi hänen kanssaan onkin vaikea päästä, mutta kuin siinä onnistuu, naisenalku kyllä pitää huolta omistaan. Lisäksi Chelsea myös osaa olla myös erittäin sympatiakykyinenkin ja katua tekojaan, mutta pitää herkemmän puolensa visusti piilossa.  

 [Image: Brm3AiRl.jpg]
Menneisyys:
Chelsean lapsuus on ollut loppujen lopuksi melko tasaista. Hän syntyi anoaksi lapseksi keskituloiseen perheeseen. Tyttö sai lähes kaiken mitä toivoa saattoi. Naisen ollessa kymmenvuotias, vanhemmille koitti melko riitaisa ero. Hänen isänsä perusti nopeasti uuden perheen Chelsean jäädessä äitinsä Chloen luo. Isästään nuori neito kuulee tähän päivään astikin lähinnä lahjojen muodossa, ja jo nuorella iällä nainen onkin keksinyt isänsä syyllistämisen olevan tie saadakseen sen, mitä hän haluaa. Hänen äitinsä on journalisti, ja usein töissä tai matkoilla, mikä onkin antanut Chelsealle aika vapaat rajat. Nuorukainen pitääkin vapauksistaan kiinni - tosin kynsin ja hampain kiiltokuvamainetta vanhemmilleen ylläpitämällä valehtelunkin keinoin.  Koulu ei ole oikein nuorta naista koskaan kiinnostanut, ja arvosanojaan hän tarkkailee lähinnä vain sen verran, että läpi pääsee. 

Nuorempana tytölle oli kaverit kaikki kaikessa. Erityisesti Lexie oli tärkeä ystävä Chelsealle jo nuoresta pitäen ja hän vietti todella paljon aikaa tämän kanssa - vanhempana sitten pinnallinen elämä ja some muodostautui päähänpinttymäksi, ja hän alkoi vetäytyä siihen kuoreensa, jota niin ahkeraan oli alkanut kiillottamaan.


[Image: Mg1bSaH.gif]
Muuta:
- Kasvoja lainaa Katherine McNamara
- Pitkäuninen, skippailee aamutunteja
- Unelmoi näyttelijän urasta
- Chelsealla ei oikastaan ole montaa oikeaa ystävää
- Koulumenestys keskivertotasoa, tunnit menee lähinnä juorutessa
It's better to burn out
Than to fade away
#2
Tyttölöinen on hyväksytty! 8)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)