Vincente Tenorio
#1
Nimi: Vincente Dante Tenoria
Kutsumanimi: Vincente
Ikä: 17
Syntymäpäivä: 19.5
Sukupuoli: Mies
Suuntautuminen: bi
Valinnaisaineet: Espanja, liikunta
Luokka: 3
 
Asuminen:
Asuu Alexandrian pormestari Mark Bradenin luona Alexandrian rikkaimmalla alueella vähän turhankin suuressa talossa. Hän toimittaa talossa melkeinpä palvelijan virkaa, mutta talon ulkopuolella tietona on vain se, että Vincente on rakastettu ottolapsi Bradenien hoivissa.
 
Maine:
Vincente tiedetään, koulussa ylpeänä ja helposti ärsytettävänä ihmisenä, joka on kaikinpuolin hieman epäilyttävä. Se, että hän asuu pormestarin luona hyväntekeväisyystapauksena, koska hänen vanhempansa passitettiin takaisin laittomina maahantulijoina, ei ole myöskään mikään salaisuus. Ja kuten kaikkialla, myös koulussa hänen luullaan olevan patologinen valehtelija.
 
[Image: 14690778.t.jpg]                [Image: 14690780.t.jpg]              [Image: 14690784.t.jpg]


Ulkonäkö:
Vincentessä on sekä meksikolaista että columbialaista verta, eli etnisyydeltään poika on latino. Tämä takaakin pojalle hieman tummemman ihon ja tummanruskeat hiukset sekä silmät. Hiukset pojalla ovat leikattu hyvin normaalisti, eli ne ovat keskeltä hieman pidemmät. Vincenten kasvonpiirteet ovat sopusuhtaiset, suora nenä, täyteläiset huulet sekä tummat ja tuuheat kulmakarvat tekevät pojasta jopa komean jos sellaisesta tykkää.
Vincente on 184 cm pitkä ja lihasta löytyy sopivasti. Pojan bodausharrastus on kuitenkin vasta alussa, joten mitään yliluonnollisia voimia ei löydy, ainakaan vielä. Rasvaprosenttikaan ei huido mitään taivaita.
Tyyliltään poika tunnustaa hieman renttua ja “badboyta”. Kaulassa saattaa siis roikkua koruja tai ketjuja, ja niitä voi löytyä myös ranteistakin. Vaatteet ovat yleensä mustaa ja harmaata. Lisäksi mitä enemmän reikiä vaatteista löytyy niin sen parempi. Nahkatakit ovat myös Vincenten suosiossa.
 
Luonne:
Vincente on voimakastahtoinen tapaus. Hänen mielipiteensä on aina joko tai, eikä mitään siitä väliltä. Ylpeyttä hänellä on myöskin hivenen liikaa, eikä sitä parane loukata tai kyseenalaistaa. Poika ei nimittäin pelkää tarttua hieman kovempiinkin otteisiin jos joku häntä vituttaa. Hänen perheensäkin on arka asia, ja siitä vittuilija saa vähintääkin mojovan mustelman leukapieleen.
Vincente ei siis ole mikään viaton pikkuenkeli, vaan lähtee ilkitöihin mukaan mielellään. Hän on kuitenkin hieman huono kumppani ilkitöissä, sillä hän ei suostu valehtelemaan. Ikinä. Lähin vastine on totaalinen hiljentyminen. Tämän ominaisuuden takia poika saattaa vaikuttaa todella ilkeältä tai jopa röyhkeältä, sillä harva ihminen pystyy silmäänsä räpäyttämättä myöntämään työntäneensä jonkun kaappiin. Vaikka poika ei valehtele, se ei siltikään tarkoita sitä, että hän sanoisi kaikki asiat jotka hänen mieleensä pulpahtaisivat. Ainakaan aina.
Vincente on hyvin omistushaluinen ihminen, ja tämän vuoksi pojan kaverina saattaa olla vaikea olla. Silloin jos on Vincenten kaveri, niin ei saa olla ainakaan parempi kaveri kenenkään muun kanssa kuin hänen. Parisuhteessa omistushaluisuus näkyy mustasukkaisuutena ja kykynä olla todella luottamatta toiseen. Hyviä puolia pojan kaveruudessa on kuitenkin se, että hän tekee kaikkensa tärkeimpiensä eteen. Poika on myös ihan hauskaa seuraa vitseineen ja tarttuvana nauruineen, eikä keskustelutaitojakaan tuolta puutu.
 
Menneisyys:
Meksikolainen Gerardo Tenoria ja hänen columbialainen vaimonsa Albina päättivät lähteä Amerikkaan etsimään onnea. Harmi vain, että sinne pääsi vain laittomasti, mutta se ei tätä nuoriparia haitannut. Jännittävän matkan päätteeksi he olivatkin USAn rajojen sisäpuolella ja valmiina aloittamaan uuden elämänsä.
Vuoden päästä syntyikin Vincente Tenoria. Hänen lapsuus oli kutakuinkin normaali. Heidän perheensä oli köyhä ja siispä he asuivatkin hieman huonommalla asuinalueella. Mitään jengien rellestysmaata ei alue kuitenkaan ollut, mutta normaalia lähiötä kovempaa meno oli kuitenkin. Siellä kasvaessaan Vincente oppi katujen lakeja ja pitämään puoliaan, välillä nyrkkejäänkin käyttäen. Koulussa hän kuitenkin menestyi siedettävästi ja vanhemmilleen hän oli kiltti ja rakastava poika.
Vincenten ollessa 15 ICE kuitenkin koputti ovelle ja passitti Gerardon ja Albinan takaisin Meksikoon. Laittomia meksikolaisiahan ei Amerikassa suvaittu. Vincente jäi valtion hoivaan. Siellä hän ei kuitenkaan kauaa ehtinyt olla, kun Alexandrian pormestari ilmoitti itse pelastavan tämän selvästikin ahdingossa olevan raukan, joka tarvitsisi nyt hyvää kotia jottei joutuisi vain amerikan vankitilastoihin. Lehdet kirjoittelivat haltioissaan pormestarin hyvyydestä ja auliudesta, mikä auttoikin Mark Bradenia voittamaan hänen seuraavat vaalinsa.
Elämä Bradenin talossa ei kuitenkaan ollut niin hehkeää kuin lehdet ja maailma luulivat. Vincente sai raataa kotihommia ylläpitonsa ja koulutuksensa edestä. Jos latino valitti jostakin, pormestari joko muistutti että hänellä oli katto päänsä päällä vain hänen hyväntahtoisuutensa vuoksi, tai sitten päätti hiljentää pojan puhtaasti nyrkkinsä avulla. Nyrkki oli suosittu vastausmenetelmä Vincenten asioihin etenkin kun pormestarilla oli kalsarikännit menossa. Nyrkkeilysäkkinä olemisesta poika ei tietenkään saanut kenellekään virkkoa, sillä sehän romuttaisi aivan pormestarin hyväntekijän maineen ja suosion.
Vuoden asusteltuaan pormestarin luona Vincentelle viimein riittivät mustelmat, ja hän meni muutaman sellaisen kanssa haastateltavaksi lehteen, jossa antoi ilmi koko pormestarin väkivaltaisen ja orjuuttavan aseman. Sinä iltana Vincente sai uhkauksen pahimmasta selkäsaunasta ikinä, joka toteutettin kuitenkin vasta muutaman viikon päästä kohun loputtua. Pormestari ei menettänyt mainettaan vaan uhriutui hieman lisää esittelemällä väärennettyjä todistuksia, joiden mukaan Vincente oli patologinen valehtelija. Latino joutui vain kiristelemään hampaitaan ja jatkamaan elämää pormestarin tyranniuden alla. Samalla hän lupasi itselleen ettei ikinä valehtelisi, sillä se että maailma häntä joksikin luulisi, ei tarkoittanut sen olevan totta.

Muuta:
- puhuu espanjaa sulavasti
- kuvissa Diego Tinoco
#2
Hyväksytty!


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)