Pelin säännöt
#1
PELIN SÄÄNNÖT
Vielä muistutuksena kaikille pelin säännöistä, olit sitten jo vanha konkari tai vasta aloitteleva roolipelaaja niin luethan tämän osion.

- Pelaaminen tapahtuu yleensä yksikön 3. persoonassa (myös yksikön 1. persoona on hyvä mikäli se vastapelaajallesi käy) ja imperfektissä ("hän meni").
- Ei käytetä tähtiä (*hän meni*).
- Repliikit näiden "" merkkien väliin, ajatukset voi joko kursivoida tai ilmaista ' ' näillä merkeillä.
- Ei käytetä monia huuto- tai kysymysmerkkejä peräkkäin roolipeliviesteissä.
- Muistetaan käyttää selkeää suomen kieltä eli yhdyssanat oikein ja pisteet sekä pilkut paikoilleen.
- Autohittaaminen (toisen hahmon luvaton liikuttaminen), muchaaminen (voittamattomuus) ja metapelaaminen (tietäminen kaiken vastapelaajan hahmosta) ovat kiellettyjä.
- Ensimmäisen ja toisen hahmon välissä täytyy olla yksi peli kokonaan pelattu, kunnes saa laittaa uuden hahmon hyväksyntään. Siitä eteenpäin riittää, että uudella hahmolla on ainakin yksi peli laitettu kunnolla käyntiin (eikä jätetä myöskään niitä vanhoja hahmoja roikkumaan).
- Minkäänlainen laittomista päihteistä puhuminen/ihannointi yleisissä pulinoissa on kielletty.
- Kunnioitetaan muita pelaajia eikä aiheuteta turhia riitatilanteita - erimielisyydet kannattaa hoitaa kahdestaan yksityisviestein tai muualla.
- Ei trollailla eikä kopioida muiden hahmoja. Kopioinnista jää hyvin nopeasti kiinni, vaikka ei olisi kopioinut minkään täällä olevan hahmon tietoja.
- Mikäli pelaaja ei ole kirjautunut foorumille kuukauteen tai ei ole aloittanut peliä kahden viikon kuluessa rekisteröitymisestä ilman ilmoitusta, ylläpito poistaa tunnuksen epäaktiivisena.

Taustakuva © subtlepatterns.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)