Grace Kampusch-Zajaczkowski
#1
♥ Grace Marie Kampusch-Zajaczkowski ♥

[Image: crve6Tp.jpg]

Nimi: Grace Marie Kampusch-Zajaczkowski
Kutsutaan: Grace, välillä myös Gracie
Ikä: 14 vuotta (3.9, Alexandria)
Sukupuoli: Nainen
Suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku
Uskonto: Kristinusko
Keskiarvo: 9
 
Luokka: Luokka 1 – Freshman
Asuminen: Asuu perheensä kanssa suuressa talossa. Asuinalue on yksi Alexandrian lapsiystävällisimmistä.
Valinnaisaineet: Tekstiilikäsityö, kotitalous, kuvaamataito

♥ Maine ♥
Grace kuuluu Alexandrian nuorimpiin, joten tyttöä ei vielä erityisemmin koulussa tunneta. Osa tunnistaa hänet kuitenkin jo sen himouskovaisen perheen jäseneksi, jolla on iso lauma lapsia ja niin kamalan vaikea sukunimi.

[Image: g5gzVVN.jpg]


♥ Ulkonäkö ♥
Grace on ulkoisesti hyvin luonnonläheinen. Meikkiä hän ei käytä yleensä juuri ollenkaan ja kaapista löytyy vaan siveellisiä, sieviä ja tyttömäisiä vaatteita. Erityisesti Grace suosii pastellisävyjä ja kevyen näköisiä kankaita. Lähinnä kaikkea sellaista missä hän voi tuntea olevansa kuin prinsessa.
 Ruumiinrakenteeltaan Grace on hyvin siro ja jopa hauraan oloinen. Pituuskasvu on jäänyt 164cm kohdalle ja painoa on kertynyt juuri sopivat 50kg.
Piirteiltään tyttö on hyvin pehmeälinjainen. Kasvojen muoto on pyöreähkö. Naamataulusta löytyy pyöreäpiirteinen nenä, täyteläiset ruusuhuulet ja silmät, joita kehystää tummat ja melko paksut, luonnolliset kulmakarvat. Silmät itsessään ovat suuret ja niiden väri sijoittuu jonnekin sinisen ja vihreän välille. Vaaleaverikön perusilmeenä toimii joko mietteliäs, poissaoleva tuijotus kaukaisuuteen tai pehmeä ja lämmin hymynpoikanen. Gracen hiukset ovat pitkät, lähemmäs ristiselkään ylettyvät, ja väritykseltään vaaleanruskeat. Niissä on nähtävissä pientä luonnollista kiharaa, lähinnä aaltoilua hiusten pituuden tuoman painon vuoksi.


♥ Luonne ♥
Sisäisesti Grace on todella herkkä sielu. Hän on toisia kohtaan hyvin huomaavainen ja pyrkii aina ensin ottamaan toisten tunteet ja tarpeet huomioon ennen omiaan, kuten kunnon kristityn naisen kuuluukin. Nuorukainen on aina ollut haaveilija ja omiin ajatuksiinsa helposti uppoutuva. Kaikista mukavinta on kuvitella erilaisia skenaarioita tulevaisuudesta ja siitä miten hän hankkisi vielä oman täydellisen miehen, täydellisen talon ja täydellisiä lapsia. Ei puhettakaan siitä, että hänen elämästään tulisi millään tavalla poikkeavaa tai vanhempien toiveiden vastaista. Tyttö satsaa aktiivisesti omaan elämäänsä ja pyrkii pitämään yllä mahdollisimman hyvää keskiarvoa ja ylipäätään mainetta mallioppilaana. Alexandrian sweetheart tavoittelee täydellisyyttä elämältä ja on kerännyt ympärilleen myös täydellistä kaveripiiriä erityisesti kirkollisista tapahtumista. Perheensä tavoin myös Grace uskoo kristinuskon oppeihin ja pitää uskoaan Jumalaan suuressa arvossa.
 
Kääntöpuolena tällä herkkäsieluisuudella on kuitenkin se, että Grace on myös todella herkkä erilaisille vaikutteille. Yksi ikävä kommentti jää vaivaamaan viikoiksi ja itku on aina herkässä. Äidin ja isin pikkuprinsessa kun on tottunut elämään pumpuliin käärittynä, eikä siksi osaa käsitellä vaikeita tunteita, kun joku tönäisee hänet alas pilvilinnastaan.
 
Kaiken kaikkiaan Grace on kuitenkin ystävällinen ja huomaavainen kaikkien kaveri, sekä Kampusch-Zajaczkowski perheen oma enkelilapsi.

[Image: C540JOZ.jpg]

♥ Menneisyys ♥
Grace syntyi Alexandriassa asuvaan kristilliseen perheeseen sen neljäntenä lapsena. Perheen isä Matthew ja äiti Linda kasvattivat lapsiaan hyvin perinteisellä kristillisellä tavalla eli pojat pistettiin tekemään miesten hommia, kun taas tytöt auttoivat äitiä kotitöissä. Gracen ollessa 5-vuotias, syntyi perheeseen taas uusi tyttölapsi Rachel. Gracen tajutessa, että nyt huomio ei enää ollutkaan automaattisesti hänessä, vaan perheen uusimmassa tulokkaassa, tyttö alkoi mukauttaa omaa käytöstään tilanteeseen. Tämä näkyi lähinnä täydellisyyden tavoitteluna, sillä ainoa tapa saada äidin huomio oli olla se unelmalapsi ja tehdä kiltisti kaikki mitä pyydettiin.

Lapsia syntyi perheeseen vielä lisää parin vuoden välein, kunnes nuorimman lapsen, Samuelin, syntyessä lapsia oli perheessä yhteensä kahdeksan. Koulussa Grace sai kuulla paljon kommenttia suuresta perheestään ja heidän elintavoistaan, mutta sisarusten tuki ja kirkollisista tapahtumista löydetyt kristilliset kaverit auttoivat pääsemään siitäkin yli. Tärkeintä oli vaan uskoa, että kyllä tilanne helpottuisi, kun Jumala niin haluaisi.

Isosisarustensa lailla myös Grace lopulta aloitti opiskelun Alexandria River Private Schoolissa, jossa opinnot keskittyivät erityisesti tekstiilikäsityöhön ja kotitalouteen, joista tietysti olisi eniten apua ajatellen tulevaa täydellistä elämää, mutta myös kuvaamataitoon, koska myös maalien kanssa puuhastelu oli Gracen mieleen.
 
♥ Muuta ♥
-10 henkiseen erheeseen kuuluu isä Matthew, äiti Linda, sisarukset Benjamin (18v) Elijah (16v), Rebekah (16v), Rachel (9v), Martha (7v), Judith (6v) sekä Samuel (3v).
-Grace on aina haaveillut balettitanssin harrastamisesta, mutta perheen paheksunnan takia ei ole päässyt sitä toteuttamaan
-Horoskoopiltaan neitsyt
-Kasvoja lainaa Anastasia Bezrukova
Menossa mukana nauravainen Gabriela, kiiltokuvapoika Fox ja kultainen Grace


Messages In This Thread
Grace Kampusch-Zajaczkowski - by Selimi - 04-25-2019, 03:43 PM
RE: Grace Kampusch-Zajaczkowski - by Suntsu - 04-25-2019, 04:18 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)