Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 9
» Latest member: Conyane
» Forum threads: 295
» Forum posts: 2,353

Full Statistics

Online Users
There are currently 24 online users.
» 2 Member(s) | 22 Guest(s)
Suntsu

Latest Threads
Grace Kampusch-Zajaczkows...
Forum: Hahmohyväksyntä
Last Post: Suntsu
04-25-2019, 04:18 PM
» Replies: 1
» Views: 295
Ylläpidon ilmoitukset
Forum: Ylläpidon infot
Last Post: Suntsu
04-21-2019, 03:32 PM
» Replies: 11
» Views: 16,304
Vincente Tenorio
Forum: Hahmohyväksyntä
Last Post: Suntsu
04-19-2019, 06:54 PM
» Replies: 1
» Views: 212
Koulun pienryhmä
Forum: Roolipelin infot
Last Post: Suntsu
03-30-2019, 09:13 PM
» Replies: 0
» Views: 314
Pelin säännöt
Forum: Roolipelin infot
Last Post: Suntsu
03-04-2019, 09:39 PM
» Replies: 0
» Views: 364
Alexandria River Private ...
Forum: Roolipelin infot
Last Post: Suntsu
03-04-2019, 09:30 PM
» Replies: 0
» Views: 173
Kaupunki
Forum: Roolipelin infot
Last Post: Suntsu
03-04-2019, 09:25 PM
» Replies: 0
» Views: 177
Live and Learn Alexandria
Forum: Roolipelin infot
Last Post: Suntsu
03-04-2019, 09:21 PM
» Replies: 0
» Views: 204
Hakusessa kaksoisveli
Forum: Hahmopörssi
Last Post: Kawaijiki
02-27-2019, 02:09 PM
» Replies: 0
» Views: 421
Linkit & linkinvaihto
Forum: Vierailijoille
Last Post: Zeralex
07-18-2018, 08:35 PM
» Replies: 31
» Views: 144,641

 
  Grace Kampusch-Zajaczkowski
Posted by: Selimi - 04-25-2019, 03:43 PM - Forum: Hahmohyväksyntä - Replies (1)

♥ Grace Marie Kampusch-Zajaczkowski ♥

[Image: crve6Tp.jpg]

Nimi: Grace Marie Kampusch-Zajaczkowski
Kutsutaan: Grace, välillä myös Gracie
Ikä: 14 vuotta (3.9, Alexandria)
Sukupuoli: Nainen
Suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku
Uskonto: Kristinusko
Keskiarvo: 9
 
Luokka: Luokka 1 – Freshman
Asuminen: Asuu perheensä kanssa suuressa talossa. Asuinalue on yksi Alexandrian lapsiystävällisimmistä.
Valinnaisaineet: Tekstiilikäsityö, kotitalous, kuvaamataito

♥ Maine ♥
Grace kuuluu Alexandrian nuorimpiin, joten tyttöä ei vielä erityisemmin koulussa tunneta. Osa tunnistaa hänet kuitenkin jo sen himouskovaisen perheen jäseneksi, jolla on iso lauma lapsia ja niin kamalan vaikea sukunimi.

[Image: g5gzVVN.jpg]


♥ Ulkonäkö ♥
Grace on ulkoisesti hyvin luonnonläheinen. Meikkiä hän ei käytä yleensä juuri ollenkaan ja kaapista löytyy vaan siveellisiä, sieviä ja tyttömäisiä vaatteita. Erityisesti Grace suosii pastellisävyjä ja kevyen näköisiä kankaita. Lähinnä kaikkea sellaista missä hän voi tuntea olevansa kuin prinsessa.
 Ruumiinrakenteeltaan Grace on hyvin siro ja jopa hauraan oloinen. Pituuskasvu on jäänyt 164cm kohdalle ja painoa on kertynyt juuri sopivat 50kg.
Piirteiltään tyttö on hyvin pehmeälinjainen. Kasvojen muoto on pyöreähkö. Naamataulusta löytyy pyöreäpiirteinen nenä, täyteläiset ruusuhuulet ja silmät, joita kehystää tummat ja melko paksut, luonnolliset kulmakarvat. Silmät itsessään ovat suuret ja niiden väri sijoittuu jonnekin sinisen ja vihreän välille. Vaaleaverikön perusilmeenä toimii joko mietteliäs, poissaoleva tuijotus kaukaisuuteen tai pehmeä ja lämmin hymynpoikanen. Gracen hiukset ovat pitkät, lähemmäs ristiselkään ylettyvät, ja väritykseltään vaaleanruskeat. Niissä on nähtävissä pientä luonnollista kiharaa, lähinnä aaltoilua hiusten pituuden tuoman painon vuoksi.


♥ Luonne ♥
Sisäisesti Grace on todella herkkä sielu. Hän on toisia kohtaan hyvin huomaavainen ja pyrkii aina ensin ottamaan toisten tunteet ja tarpeet huomioon ennen omiaan, kuten kunnon kristityn naisen kuuluukin. Nuorukainen on aina ollut haaveilija ja omiin ajatuksiinsa helposti uppoutuva. Kaikista mukavinta on kuvitella erilaisia skenaarioita tulevaisuudesta ja siitä miten hän hankkisi vielä oman täydellisen miehen, täydellisen talon ja täydellisiä lapsia. Ei puhettakaan siitä, että hänen elämästään tulisi millään tavalla poikkeavaa tai vanhempien toiveiden vastaista. Tyttö satsaa aktiivisesti omaan elämäänsä ja pyrkii pitämään yllä mahdollisimman hyvää keskiarvoa ja ylipäätään mainetta mallioppilaana. Alexandrian sweetheart tavoittelee täydellisyyttä elämältä ja on kerännyt ympärilleen myös täydellistä kaveripiiriä erityisesti kirkollisista tapahtumista. Perheensä tavoin myös Grace uskoo kristinuskon oppeihin ja pitää uskoaan Jumalaan suuressa arvossa.
 
Kääntöpuolena tällä herkkäsieluisuudella on kuitenkin se, että Grace on myös todella herkkä erilaisille vaikutteille. Yksi ikävä kommentti jää vaivaamaan viikoiksi ja itku on aina herkässä. Äidin ja isin pikkuprinsessa kun on tottunut elämään pumpuliin käärittynä, eikä siksi osaa käsitellä vaikeita tunteita, kun joku tönäisee hänet alas pilvilinnastaan.
 
Kaiken kaikkiaan Grace on kuitenkin ystävällinen ja huomaavainen kaikkien kaveri, sekä Kampusch-Zajaczkowski perheen oma enkelilapsi.

[Image: C540JOZ.jpg]

♥ Menneisyys ♥
Grace syntyi Alexandriassa asuvaan kristilliseen perheeseen sen neljäntenä lapsena. Perheen isä Matthew ja äiti Linda kasvattivat lapsiaan hyvin perinteisellä kristillisellä tavalla eli pojat pistettiin tekemään miesten hommia, kun taas tytöt auttoivat äitiä kotitöissä. Gracen ollessa 5-vuotias, syntyi perheeseen taas uusi tyttölapsi Rachel. Gracen tajutessa, että nyt huomio ei enää ollutkaan automaattisesti hänessä, vaan perheen uusimmassa tulokkaassa, tyttö alkoi mukauttaa omaa käytöstään tilanteeseen. Tämä näkyi lähinnä täydellisyyden tavoitteluna, sillä ainoa tapa saada äidin huomio oli olla se unelmalapsi ja tehdä kiltisti kaikki mitä pyydettiin.

Lapsia syntyi perheeseen vielä lisää parin vuoden välein, kunnes nuorimman lapsen, Samuelin, syntyessä lapsia oli perheessä yhteensä kahdeksan. Koulussa Grace sai kuulla paljon kommenttia suuresta perheestään ja heidän elintavoistaan, mutta sisarusten tuki ja kirkollisista tapahtumista löydetyt kristilliset kaverit auttoivat pääsemään siitäkin yli. Tärkeintä oli vaan uskoa, että kyllä tilanne helpottuisi, kun Jumala niin haluaisi.

Isosisarustensa lailla myös Grace lopulta aloitti opiskelun Alexandria River Private Schoolissa, jossa opinnot keskittyivät erityisesti tekstiilikäsityöhön ja kotitalouteen, joista tietysti olisi eniten apua ajatellen tulevaa täydellistä elämää, mutta myös kuvaamataitoon, koska myös maalien kanssa puuhastelu oli Gracen mieleen.
 
♥ Muuta ♥
-10 henkiseen erheeseen kuuluu isä Matthew, äiti Linda, sisarukset Benjamin (18v) Elijah (16v), Rebekah (16v), Rachel (9v), Martha (7v), Judith (6v) sekä Samuel (3v).
-Grace on aina haaveillut balettitanssin harrastamisesta, mutta perheen paheksunnan takia ei ole päässyt sitä toteuttamaan
-Horoskoopiltaan neitsyt
-Kasvoja lainaa Anastasia Bezrukova

Print this item

  Vincente Tenorio
Posted by: Astah - 04-19-2019, 06:47 PM - Forum: Hahmohyväksyntä - Replies (1)

Nimi: Vincente Dante Tenoria
Kutsumanimi: Vincente
Ikä: 17
Syntymäpäivä: 19.5
Sukupuoli: Mies
Suuntautuminen: bi
Valinnaisaineet: Espanja, liikunta
Luokka: 3
 
Asuminen:
Asuu Alexandrian pormestari Mark Bradenin luona Alexandrian rikkaimmalla alueella vähän turhankin suuressa talossa. Hän toimittaa talossa melkeinpä palvelijan virkaa, mutta talon ulkopuolella tietona on vain se, että Vincente on rakastettu ottolapsi Bradenien hoivissa.
 
Maine:
Vincente tiedetään, koulussa ylpeänä ja helposti ärsytettävänä ihmisenä, joka on kaikinpuolin hieman epäilyttävä. Se, että hän asuu pormestarin luona hyväntekeväisyystapauksena, koska hänen vanhempansa passitettiin takaisin laittomina maahantulijoina, ei ole myöskään mikään salaisuus. Ja kuten kaikkialla, myös koulussa hänen luullaan olevan patologinen valehtelija.
 
[Image: 14690778.t.jpg]                [Image: 14690780.t.jpg]              [Image: 14690784.t.jpg]


Ulkonäkö:
Vincentessä on sekä meksikolaista että columbialaista verta, eli etnisyydeltään poika on latino. Tämä takaakin pojalle hieman tummemman ihon ja tummanruskeat hiukset sekä silmät. Hiukset pojalla ovat leikattu hyvin normaalisti, eli ne ovat keskeltä hieman pidemmät. Vincenten kasvonpiirteet ovat sopusuhtaiset, suora nenä, täyteläiset huulet sekä tummat ja tuuheat kulmakarvat tekevät pojasta jopa komean jos sellaisesta tykkää.
Vincente on 184 cm pitkä ja lihasta löytyy sopivasti. Pojan bodausharrastus on kuitenkin vasta alussa, joten mitään yliluonnollisia voimia ei löydy, ainakaan vielä. Rasvaprosenttikaan ei huido mitään taivaita.
Tyyliltään poika tunnustaa hieman renttua ja “badboyta”. Kaulassa saattaa siis roikkua koruja tai ketjuja, ja niitä voi löytyä myös ranteistakin. Vaatteet ovat yleensä mustaa ja harmaata. Lisäksi mitä enemmän reikiä vaatteista löytyy niin sen parempi. Nahkatakit ovat myös Vincenten suosiossa.
 
Luonne:
Vincente on voimakastahtoinen tapaus. Hänen mielipiteensä on aina joko tai, eikä mitään siitä väliltä. Ylpeyttä hänellä on myöskin hivenen liikaa, eikä sitä parane loukata tai kyseenalaistaa. Poika ei nimittäin pelkää tarttua hieman kovempiinkin otteisiin jos joku häntä vituttaa. Hänen perheensäkin on arka asia, ja siitä vittuilija saa vähintääkin mojovan mustelman leukapieleen.
Vincente ei siis ole mikään viaton pikkuenkeli, vaan lähtee ilkitöihin mukaan mielellään. Hän on kuitenkin hieman huono kumppani ilkitöissä, sillä hän ei suostu valehtelemaan. Ikinä. Lähin vastine on totaalinen hiljentyminen. Tämän ominaisuuden takia poika saattaa vaikuttaa todella ilkeältä tai jopa röyhkeältä, sillä harva ihminen pystyy silmäänsä räpäyttämättä myöntämään työntäneensä jonkun kaappiin. Vaikka poika ei valehtele, se ei siltikään tarkoita sitä, että hän sanoisi kaikki asiat jotka hänen mieleensä pulpahtaisivat. Ainakaan aina.
Vincente on hyvin omistushaluinen ihminen, ja tämän vuoksi pojan kaverina saattaa olla vaikea olla. Silloin jos on Vincenten kaveri, niin ei saa olla ainakaan parempi kaveri kenenkään muun kanssa kuin hänen. Parisuhteessa omistushaluisuus näkyy mustasukkaisuutena ja kykynä olla todella luottamatta toiseen. Hyviä puolia pojan kaveruudessa on kuitenkin se, että hän tekee kaikkensa tärkeimpiensä eteen. Poika on myös ihan hauskaa seuraa vitseineen ja tarttuvana nauruineen, eikä keskustelutaitojakaan tuolta puutu.
 
Menneisyys:
Meksikolainen Gerardo Tenoria ja hänen columbialainen vaimonsa Albina päättivät lähteä Amerikkaan etsimään onnea. Harmi vain, että sinne pääsi vain laittomasti, mutta se ei tätä nuoriparia haitannut. Jännittävän matkan päätteeksi he olivatkin USAn rajojen sisäpuolella ja valmiina aloittamaan uuden elämänsä.
Vuoden päästä syntyikin Vincente Tenoria. Hänen lapsuus oli kutakuinkin normaali. Heidän perheensä oli köyhä ja siispä he asuivatkin hieman huonommalla asuinalueella. Mitään jengien rellestysmaata ei alue kuitenkaan ollut, mutta normaalia lähiötä kovempaa meno oli kuitenkin. Siellä kasvaessaan Vincente oppi katujen lakeja ja pitämään puoliaan, välillä nyrkkejäänkin käyttäen. Koulussa hän kuitenkin menestyi siedettävästi ja vanhemmilleen hän oli kiltti ja rakastava poika.
Vincenten ollessa 15 ICE kuitenkin koputti ovelle ja passitti Gerardon ja Albinan takaisin Meksikoon. Laittomia meksikolaisiahan ei Amerikassa suvaittu. Vincente jäi valtion hoivaan. Siellä hän ei kuitenkaan kauaa ehtinyt olla, kun Alexandrian pormestari ilmoitti itse pelastavan tämän selvästikin ahdingossa olevan raukan, joka tarvitsisi nyt hyvää kotia jottei joutuisi vain amerikan vankitilastoihin. Lehdet kirjoittelivat haltioissaan pormestarin hyvyydestä ja auliudesta, mikä auttoikin Mark Bradenia voittamaan hänen seuraavat vaalinsa.
Elämä Bradenin talossa ei kuitenkaan ollut niin hehkeää kuin lehdet ja maailma luulivat. Vincente sai raataa kotihommia ylläpitonsa ja koulutuksensa edestä. Jos latino valitti jostakin, pormestari joko muistutti että hänellä oli katto päänsä päällä vain hänen hyväntahtoisuutensa vuoksi, tai sitten päätti hiljentää pojan puhtaasti nyrkkinsä avulla. Nyrkki oli suosittu vastausmenetelmä Vincenten asioihin etenkin kun pormestarilla oli kalsarikännit menossa. Nyrkkeilysäkkinä olemisesta poika ei tietenkään saanut kenellekään virkkoa, sillä sehän romuttaisi aivan pormestarin hyväntekijän maineen ja suosion.
Vuoden asusteltuaan pormestarin luona Vincentelle viimein riittivät mustelmat, ja hän meni muutaman sellaisen kanssa haastateltavaksi lehteen, jossa antoi ilmi koko pormestarin väkivaltaisen ja orjuuttavan aseman. Sinä iltana Vincente sai uhkauksen pahimmasta selkäsaunasta ikinä, joka toteutettin kuitenkin vasta muutaman viikon päästä kohun loputtua. Pormestari ei menettänyt mainettaan vaan uhriutui hieman lisää esittelemällä väärennettyjä todistuksia, joiden mukaan Vincente oli patologinen valehtelija. Latino joutui vain kiristelemään hampaitaan ja jatkamaan elämää pormestarin tyranniuden alla. Samalla hän lupasi itselleen ettei ikinä valehtelisi, sillä se että maailma häntä joksikin luulisi, ei tarkoittanut sen olevan totta.

Muuta:
- puhuu espanjaa sulavasti
- kuvissa Diego Tinoco

Print this item

  Koulun pienryhmä
Posted by: Suntsu - 03-30-2019, 09:13 PM - Forum: Roolipelin infot - No Replies

<div style="background:url('http://i.imgur.com/G1suJbC.jpg');max-width:800px;margin:0px auto;text-align:justify;border:1px solid #5e3e4b;border-radius:10px"><div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:justify;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
PIENRYHMÄ
<div style="border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Alexandria River Private Schoolissa oppilaiden on mahdollisuus opiskella pienryhmässä tuetummin ja joustavammin, jos heidän huoltajansa katsovat sen olevan tarpeellista opintojen etenemisen kannalta. Syynä voivat olla muun muassa erilaiset oppimis- ja keskittymisvaikeudet, sairaus tai selkeä vaara jäädä luokalleen. Aineenopettaja voi ehdottaa oppilaalle opiskelua pienryhmässä, mikäli havaitsee tämän tarvitsevan enemmän tukea opinnoilleen. Opiskelija voi myös omatoimisesti ilmaista halunsa käydä joitakin oppitunteja pienryhmän kanssa. Ryhmällä on oma luokanopettajansa, koulunkäyntiavustajansa ja nuoriso-ohjaajansa, mutta valinnaiset aineet suoritetaan tavalliseen tapaan valinnaisaineryhmissä.

Pienryhmällä on oma luokkahuoneensa, jossa pakollisten aineiden oppitunnit pidetään - poikkeuksena ne kemiantunnit, jolloin oppilaiden on määrä tehdä opetussuunnitelmaan kuuluvia kemiallisia kokeita sekä pakolliset liikuntatunnit. Ryhmässä pidetään kerralla kymmentä oppilasta, joista osa voi opiskella suurimman osan ajastaan normaalin opetussuunnitelman mukaan, mutta saattaa tarvita enemmän tukea jonkun tietyn oppiaineen opiskelussa. Osa pienryhmän oppilaista on sen sijaan niitä, jotka opiskelevat pienryhmässä kaikki pakollisten lukuaineiden tunnit pienryhmän luokanopettajan opastuksella.

Pienryhmän nuoriso-ohjaajan työ on seurata opiskelijan edistymistä koulutyössä, tukea oppilaan elämänhallintaa ja mahdollisesti käydä läpi tulevaisuuteen sekä itsenäistymiseen liittyviä seikkoja. Nuoriso-ohjaaja voi olla yhteydessä alaikäisen opiskelijan huoltajiin tai oppilashuollon kautta sosiaalitoimeen, mikäli katsoo sen olevan aiheellista. Suurimmassa osassa tapauksissa pyritään kumminkin ensin keskustelemaan opiskelijan kanssa kyseisestä tilanteesta. Nuoriso-ohjaaja kuuluu kaupungin nuorisotoimen työntekijöihin, joten hän on monesti mukana järjestämässä koulujen toiminnallisia tapahtumia (esimerkiksi retkiä tai leirejä).

Kolmas työntekijä pienryhmässä on koulunkäyntiavustaja, joka toimii luokanopettajan työparina ja auttaa sekä tukee oppilasta koulutehtävissä, mikäli oppilaan opiskelu sitä vaatii. Muualla koulussa koulunkäyntiavustajan läsnäolon tarve riippuu hyvin pitkälti opiskelijoiden tarpeista, mutta pienryhmän koulunkäyntiavustaja pysyy jatkuvasti pienryhmän luokassa.

Mainitse selkeästi hahmoesittelysi perustiedoissa, mikäli oppilaasi kuuluu pienryhmään ja ilmoita se myös tähän alle mikäli ylläpitäjä ei ole sitä jo tehnyt. Jos haluat jonkun jo olemassa olevan hahmosi opiskelevan pienryhmässä, niin ilmoita siitä tähän alle tai laita ylläpitäjälle viestiä. Autan mielelläni vastaamalla kysymyksiisi, jos et ole varma sopiiko oppilashahmosi pienryhmään vai ei.

Luokanopettaja:  -
Koulunkäyntiavustaja: -
Nuoriso-ohjaaja: -

Pienryhmän opiskelijat (1/10):
Ryan Randell

</div></div></div>

Print this item

  Pelin säännöt
Posted by: Suntsu - 03-04-2019, 09:39 PM - Forum: Roolipelin infot - No Replies

<div style="background:url('http://i.imgur.com/G1suJbC.jpg');max-width:800px;margin:0px auto;text-align:justify;border:1px solid #5e3e4b;border-radius:10px"><div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:justify;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
SÄÄNNÖT
<div style="border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Live and learn Alexandria on foorumiroolipeli, jossa siis pelaaminen tapahtuu haluamallasi pelialueella joko kahden pelaajan tai isomman ryhmän välillä vuorotellen.

-Peliviestit ovat tarinamuotoisesti kirjoitettu oman hahmon näkökulmasta ja yleisesti pelaajat suosivat tässä imperfektiä (hän meni).
-Pelaaminen käydään suomen kielellä ja myös hahmon repliikit olisi hyvä kirjoittaa samalla kielellä kuin itse teksti (ellet ole sopinut muuta pelikaverisi kanssa).
-Peliin liittymättömät, off-game viestit kirjoitetaan esimerkiksi sulkumerkkien väliin ((tuletko huomenna pelaamaan?)). Tähtiä ei käytetä kun ilmaistaan tekemistä (*hän meni*).
-Online-pelit tarkoittavat nopeampia ja lyhyempiä peliviestejä, kun taas offline-pelit tarkoittavat hitaammin, mutta pidemmin kirjoitettuja rooleja.
-Kun peleissä tapahtuu seksuaalista kanssakäymistä tai tarkasti kuvailtua väkivaltaa, siitä täytyy ilmoittaa otsikossa k-merkinnällä.
-Kiinnittäkää huomiota myös oikeinkirjoitukseen, jotta viestiäsi olisi miellyttävämpi lukea!
-Autohiittaaminen (toisen hahmon luvaton liikuttaminen), muchaus (hahmon voittamattomuus) ja metapelaaminen (hahmo tietää kaiken menneisyydestä, tulevasta ja vieraasta hahmosta) ovat kiellettyjä. Autohiittaamisesta voi erikseen sopia vastapelaajan kanssa tai kysyä yksinkertaisesti lupaa yksityisviestillä tai muualla.
-Trollit ja copycatit ovat myös mustalla listalla, joten luodaan vain se yksi tunnus ja luodaan hahmo omaa mielikuvitusta käyttämällä eikä kopioida muiden tai vaikkapa elokuvan hahmoja.
-Roolipelin chatissa yksityiskohtaiset keskustelut päihteidenkäytöstä ja rikollisista touhuista eivät kuulu Live and Learn Alexandriaan.
-Käyttäydytään muutenkin toisia kohtaan kohteliaasti ja kiusaamistapauksista yms. olisi hyvä ilmoittaa ylläpitäjälle.
-Hahmorajaa ei ole, mutta liiallista hamstrausta olisi hyvä välttää.
-Ensimmäisen ja toisen hahmon välissä täytyy olla yksi peli kokonaan pelattu, kunnes saa laittaa uuden hahmon hyväksyntään. Siitä eteenpäin riittää, että uudella (ja myös niillä vanhoilla) hahmolla on ainakin yksi peli laitettu kunnolla käyntiin.
-Hahmon jakaantuminen useampaan peliin yhtä aikaa on sallittua ja näissä tilanteissa aikajanan käyttö on suotavaa.
-Hahmojen esittelyissä olevat kuvat saavat olla kooltaan maksimissaan noin 850px, jotta ne eivät venyttäisi turhaan foorumia.
-Avatarin maksimikoko on 150x150 ja pidetään kohtuullisuus myös allekirjoituksessa olevien tekstien sekä kuvien kanssa. Eli ei mielellään mitään hirvittävän suurikokoista liikkuvaa/välkkyvää kuvaa.
-Ikäraja Live and Learn Alexandriassa on 15 vuotta, mutta siitä voi joustaa, mikäli ylläpito katsoo, että on kykeneväinen pelaamaan vähän vanhemmassa porukassa – ja ennen kaikkea pitämään pelitason hyvänä. Aloittelijat ovat siis ehdottoman tervetulleita!
-Roolipelin aktiivisuussääntö on puoli vuotta eli mikäli pelaaja ei ole käynyt foorumilla pelaamassa puoleen vuoteen, häneltä kysytään jatkosta ensin chatissa tai yksityisviestillä ja tunnus poistetaan kokonaan foorumilta, jos pelaaja ei vastaa tai ole alkanut pelata.
</div></div></div>

Print this item

  Alexandria River Private School
Posted by: Suntsu - 03-04-2019, 09:30 PM - Forum: Roolipelin infot - No Replies

<div style="background:url('http://i.imgur.com/G1suJbC.jpg');max-width:800px;margin:0px auto;text-align:justify;border:1px solid #5e3e4b;border-radius:10px"><div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:justify;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
KOULU
<div style="border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Alexandria River Private School – eli lyhemmin Alexandria River tai pelkkä Alexandria – on varakkaan bisnesnaisen Muriel Sylvesterin noin 60 vuotta sitten rakennuttama sekä perustama sisäoppilaitos, jonka koulun nykyinen rehtori on ostanut itselleen viitisen vuotta sitten. Se sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Alexandrian keskustan alueesta, mutta koululta pääsee sinne kätevästi linja-autolla. Vuorojen aikataulut ovat nähtävissä ensimmäisen koulurakennuksen aulassa ja esimerkiksi viimeinen linja-auto lähtee kaupungista takaisin kymmeneltä illalla. Aamun ensimmäinen vuoro lähtee seitsemältä ja niitä menee parin tunnin välein. Ne täysi-ikäiset (eli lain mukaan yli 16-vuotiaat), jotka eivät asu koulun asuntolassa, voivat tulla omalla autollaan ja parkkeerata sen koulun yleiselle parkkipaikalle. Myös asuntolassa asuvat oppilaat voivat pitää omia autojaan koulun alueella.

Koulun kampus koostuu kolmesta kaksikerroksisesta koulurakennuksesta, kolmesta eri paikkoihin sijoitetuista asuntolarakennuksista ja vähäsen kauempana joen rannalla olevasta mökin tapaisesta rakennuksesta, joka on pääasiallisesti pyhitetty kerhotoiminnalle. Toisen koulurakennuksen takana sijaitsee nurmikenttä, jonka ympäri menee punainen juoksurata. Ensimmäisessä koulurakennuksessa sijaitsee vielä liikuntahalli, jossa on varastossa kaikenlaisia sisäpelivälineitä ja mahdollisesti myös joitain vanhoja teatterin lavasteita sekä rekvisiittaa. Kolmannessa koulurakennuksessa sijaitsee ruokala, jossa tarjoillaan asuntoloissa asuville aamupala, lounas sekä päivällinen. Alexandria Hillsissä oppilaat voivat harrastaa niin koripalloa kuin sählyäkin, mutta suosituin urheilulaji on kumminkin jalkapallo ja koulun joukkueen nimi on Alexandria Coyotes (maskottina kojootti).

Aivan koulurakennusten lähellä sijaitseva ensimmäinen asuntola on nimeltään The First Unit ja se on näistä kaikista kolmesta parhaimmassa kunnossa. Sinne on tehty ihan lähivuosina perusteellinen pintaremontti ja rakennuksen perustatkin ovat hyvässä kunnossa. Tähän asuntolaan majoittuvat vain ne opiskelijat, joiden vanhemmilla on yksinkertaisesti paljon rahaa sekä mainetta. Tytöt ja pojat asuvat eri siivissä ja huoneet ovat pääosin kahden hengen huoneita, mutta erittäin hyvällä tuurilla (ja paksulla lompakolla), vanhemmat ovat mahdollisesti voineet vaatia lapselleen oman huoneen. Niitä on kumminkin yhteensä vain pari kappaletta. Opiskelijat nukkuvat yksittäisissä sängyissä ja he ovat voineet sisustaa huonettaan haluamansa mukaan sekä monilla on oma pieni jääkaappi mukana. Huoneissa on myös aina yksi pieni kylpyhuone sen huoneen asukkaiden yhteiskäyttöön. Pääovien ja aulan jälkeen pääsee asuntolan yhteiseen oleskelutilaan, jossa on kaikki pelit ja vehkeet viimeisen päälle. Siellä on myös roimasti istumatilaa sekä ruokailuun tarkoitettu pitkä pöytä. Oleskelutilan toisessa päässä on myös keittiönurkkaus, jossa voi käyttää uunia, liettä ja mikroa ruoan valmistuksessa sekä keittää kahvia.

Pienen kävelymatkan päässä sijaitsee koulun asuntoloista isoin eli The Second Unit, joka on ihan suhteellisen hyvässä kunnossa. Pintaremonttia on tehty aina tietyn väliajoin ja muutenkin kaikki lämmitykset yms. ovat ihan hyvässä kunnossa. Tänne majoittuvat ne normaalituloisista perheestä tulevat opiskelijat. Sielläkin ovat tyttöjen ja poikien huoneet omissa siivissään ja näissä huoneissa majoittuu yleensä kaksi ihmistä. Omia kylpyhuoneita ei ole vaan tytöille ja pojille ovat omat yhteiset suihkutilat, mutta jokaisessa huoneessa on pieni vessa. Huoneiden kalusto vaihtelee ja joissain on kerrossängyt, mutta joissain on ihan yksittäiset sängyt. Sisustaminen on sallittu, mutta huone ei ole kooltaan niin iso, että sinne mahtuisi yhtään omia huonekaluja. The Second Unitissakin on oma oleskelutila, jossa on pari sohvaa, nojatuoleja, televisio ja ruokailupöytä. Oppilaat jakavat jääkaapin keskenään ja se sijaitsee pienessä keittiönurkkauksessa, jossa on vain jonkun opiskelijan tuoma mikro sekä kahvinkeitin.

Suurin piirtein 200 metrin päässä ja jyrkän ylämäen alapäässä on hyvin huonokuntoisen näköinen röttelö, joka on nimeltään The Third Unit. Sinne sijoittuvat asumaan ne oppilaat, joiden vanhemmilla ei todellakaan ole varaa maksaa niitä liian suuria lukukausimaksuja, joita vaadittaisiin asumiseen edes The Second Unitissa. Asuntolasta näkyy jo kauas, että sen ylläpitoon tai kunnostukseen on käytetty vain se pakollinen summa rahaa, sillä rakennuksen pintamaalit lohkeilevat pahasti ja aidat ovat rakennettu huteraksi. Puhumattakaan siitä, miltä sisällä näyttää. Huoneet ja yleisesti koko sisätila on värimaailmaltaan kolkon harmaa, jota on yritetty peittää rumilla tauluilla. Viihtyvyyttä eivät lisää edes ne oppilaiden huoneet, jotka ovat kooltaan kahden hengen huoneita, mutta useimpiin on ängetty joko kolme yksittäissänkyä tai kaksi kerrossänkyä. Täälläkin on tytöille ja pojille omat siivet. Oleskelutila on naurettavan pieni ja siellä on ainoastaan yksi sohva, kaksi nojatuolia ja hyvin pieni ruokapöytä. Opiskelijoiden yhteisessä käytössä on jääkaappi, jota koulun talonmies saa olla aina korjaamassa. Hellaa ei ole, mutta kahvinkeitin jopa löytyy, sillä joku oppilas on tuonut sen mukanaan – kuten myös vanhan mikron.
</div></div></div>

Print this item

  Kaupunki
Posted by: Suntsu - 03-04-2019, 09:25 PM - Forum: Roolipelin infot - No Replies

<div style="background:url('http://i.imgur.com/G1suJbC.jpg');max-width:800px;margin:0px auto;text-align:justify;border:1px solid #5e3e4b;border-radius:10px"><div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:justify;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
ALEXANDRIA
<div style="border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Alexandria on seitsemänneksi suurin kaupunki Virginiassa, joka sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikolla. Vuonna 2015 päivitetyn väestölaskennan mukaan siellä asuu 153 511 henkilöä, joista prosentuaalisesti yli puolet on länsimaalaisia. Suurin osa väestöstä ovat perheellisiä työssä käyviä ihmisiä, joista iso osa toimii sotilaallisissa tehtävissä sekä liittovaltion hallinnon piireissä. Eniten siellä on englantia äidinkielenään puhuvia ja koko Viriginiassa toiseksi suosituin kieli on espanja.

Ilmasto poikkeaa suomalaisesta sen verran, että talvet ovat leutoja ja pakkanen laskee alimmillaan noin -5 asteen paikkeille. Lunta Alexandriassa sataa runsaasti leutojen talvikelien takia, jolloin sitä voi enimmillään sataa suurin piirtein 38 senttimetriä, joka vaikeuttaa ihmisten liikkumista melkoisesti. Hurjat lumimyrskytkään eivät ole mikään poikkeus, mutta paikalliset ovat jo oppineet varautumaan sellaisiin. Kesät ovat lämpimiä, mutta kosteita ja vettä siellä sataakin hyvin paljon. Keskilämpötila heinäkuussa on noin +30 astetta. Etenkin keväällä esiintyy myrskyjä ja tuuli voi puhaltaa hyvin voimakkaasti, jolloin Alexandrian asukkaat joutuvat varautumaan esimerkiksi hurrikaaneihin.

Alexandrian keskustana voidaan pitää historiallista Old Towniksi kutsuttua aluetta, joka on tärkein ja mieluisin alue kaupungin turismia ajatellen. Sieltä kun löytyy hyvin paljon ravintoloita, pieniä putiikkeja ja esimerkiksi teattereita. Puhumattakaan sitten yökerhoista ja pubeista, jotka vetävät iltaisin hyvin paljon asiakkaita. Alexandrian keskustan alueelta löytyy pari puistoa ja siellä on muutenkin paljon kävelykatuja, joiden varrelta varmasti löytää kaiken tarvittavan ja vielä vähäsen enemmän. Old Townissa sijaitseva Alexandria Union Stationilta pääsee matkustamaan mukavasti junalla muihin kaupunkeihin ja tietenkin kaupungissa kulkee omat sisäiset linja-autot sekä metro.
</div></div></div>

Print this item

  Live and Learn Alexandria
Posted by: Suntsu - 03-04-2019, 09:21 PM - Forum: Roolipelin infot - No Replies

<div style="background:url('http://i.imgur.com/G1suJbC.jpg');max-width:800px;margin:0px auto;text-align:justify;border:1px solid #5e3e4b;border-radius:10px"><div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:justify;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
IDEA
<div style="border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Live and Learn Alexandriassa – tai lyhyemmin Alexandriassa – on kyse silkassa yksinkertaisuudessaan Alexandria River Private Schoolin 14-18-vuotiaiden oppilaiden sekä opettajien kommelluksista ja ihmissuhteista, joita myös koulun ulkopuoliset hahmot pääsevät sekoittamaan haluamansa mukaan. Koulu ei tarjoa opiskelijoilleen ainoastaan täydellistä opinahjoa vaan myös asumismahdollisuuden koko lukuvuoden ajaksi yhdessä koulun tiluksilla sijaitsevista kolmesta asuntolasta, mutta pidä toki varasi! Nimittäin vanhempien rahat ja maine ratkaisevat juuri sen, että asettuuko hahmosi asumaan aivan koulun likellä sijaitsevaan viimeisen päälle laitettuun hienoon lukaaliin, alle sadan metrin päässä koulusta olevaan perus hyväkuntoiseen asuntolaan vai kenties kauempana jyrkän mäen alapäässä juuri ja juuri pystyssä seisovaan huolimattomasti laitettuun hökkeliin.

Live and Learn Alexandria RPG on vuonna 2017 perustettu foorumilla pelattava roolipeli, jonka yleisestä ylläpidosta vastaa Suntsu ja teknisenä tukena toimii Sleepless.
</div></div></div>

Print this item

  Hakusessa kaksoisveli
Posted by: Kawaijiki - 02-27-2019, 02:09 PM - Forum: Hahmopörssi - No Replies

[Image: 14672914.jpg]
♠ Harvey Oliver
♠ 16-vuotias (10.11)
♠ Urheilullinen
♠ Eläinrakas


Klikkaa ylläolevaa kuvaa ja lue menneisyys. Mikäli sua kiinnostaa luoda kaksoisveli, niin huikkaile ja neuvotellaan. Vaatimuksina on oikeastaan ainoastaan, että nimi ja ikä täsmää, olisi urheilullinen ja eläinrakas, muuten saa olla luova.

Print this item

  Koulun kerhotoiminta
Posted by: Suntsu - 05-30-2018, 10:21 PM - Forum: Roolipelin infot - Replies (1)

<div style="background:url('http://i.imgur.com/G1suJbC.jpg');max-width:800px;margin:0px auto;text-align:justify;border:1px solid #5e3e4b;border-radius:10px"><div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:justify;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
KOULUN KERHOTOIMINTA
<div style="border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kerhotoimintoihin, jotka ovat Alexandria River Private Schoolin ylläpitämiä koulupäivien jälkeen tapahtuvia harrastetoimintoja. Ne ovat pääasiallisesti koululaisille maksuttomia, mutta esimerkiksi taidekerhoissa voidaan pyytää pieni materiaalimaksu, joka kattaa koko lukuvuoden. Kerhot kokontuvat kerran viikossa tarvitsemassaan ja varaamassaan paikassa lähinnä koulun alueella. Kerhot alkavat aina syksyllä lukuvuoden alussa ja jatkuvat lukuvuoden loppuun.
</div></div></div>

<div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:left;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
OSALLISTUMISPISTEET
<div style="max-width:750px;border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Kerhoihin osallistumisen katsotaan tukevan opiskelijoiden opintoja ja edesauttavan koulun yhteisöllisyyttä, joten eri kerhotoiminnat otetaan huomioon positiivisessa valossa opiskelijan koulumenestyksessä. Tämän ansiosta opiskelijat saavat lopputodistuksiinsa maininnan kerhotoiminnastaan osallistumispisteiden muodossa.
</div></div></div>

<div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:left;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
KERHOJEN PERUSTAMINEN
<div style="max-width:750px;border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Opiskelija tai opiskelijaryhmä voivat halutessaan laatia kerhoaloitteen ja toimittaa sen koulun kanslistille tai suoraan rehtorille, joka tekee päätöksen kerhon perustamisesta. Hakemus on jätettävä vähintään kuukautta ennen lukuvuoden loppumista, jotta se voidaan mahdollisesti aloittaa koulujen alkaessa. Aloitteen tekijän olisi hyvä olla vähintään 17-vuotias. Kerhojen aiheet ja sisällöt eivät saa olla hävyttömiä sekä niiden täytyy myös olla helposti toteutettavissa. Suosituimmat ja tästä syystä suurimmat kerhot jatkuvat aina jokaisen lukukauden alussa ilman erillistä anomusta. Näitä ovat esimerkiksi koulun liikunnalliset kerhot (joihin jalkapallo- ja cheerleaderjoukkue lukeutuvat), kuoro sekä yleinen kuvataidekerho.
</div></div></div>

<div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:left;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
ILMOITTAUTUMINEN
<div style="max-width:750px;border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Ilmoittautumiset seuraavan lukuvuoden kerhoihin alkavat edellisen lukuvuoden lopulla ja haut ovat auki kaksi viikkoa. Myös uuden lukuvuoden alussa voi ilmoittautua, jos paikkoja on vielä jäljellä. Kesken lukuvuotta aloittaneet opiskelijat voivat tapauskohtaisesti liittyä niihin kerhoihin, joihin ei vaadita sataprosenttista mukanaoloa lukuvuoden alusta asti.
</div></div></div>

<div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:left;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
KERHOTOIMINNAN PYÖRITTÄMINEN
<div style="max-width:750px;border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Jokaisella kerholla ovat omat vastuuhenkilöt tai ohjaajat, jotka pitävät huolta kerhon sisällöstä sekä sujuvasta toiminnasta. Joidenkin kerhojen (yleensä liikunta-, musiikki- ja taidepainotteiset) ohjaajina toimivat aiheeseen perehtynyt koulun henkilökuntaan kuuluva tai mahdollisesti ulkopuolinen aikuinen ihminen. Opiskelijoiden itse perustamien pienempien kerhojen pyörittämisestä vastaavat opiskelijat itse ja valitsevat vastuuhenkilön/vetäjän yhdessä. Yleensä se on se henkilö, joka on tehnyt aloitteen kerhotoiminnasta rehtorille ja on vähintään 17-vuotias. Joissain tapauksissa rehtori hyväksyy myös kerhot, jotka koostuvat pelkästään alle 17-vuotiaista opiskelijoista, mutta tuolloin hänen on etsittävä kerholle joko ulkopuolinen vastuuhenkilö koulun henkilökunnasta tai yli 17-vuotias halukas opiskelija.
</div></div></div>

<div style="font-size:8pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;text-shadow:5px 0px 10px #fff;display: flex;justify-content: center;align-items: center;"><div align="center">Taustakuva © <a href="http://subtlepatterns.com"><font color="#fff">subtlepatterns.com</font></a></div></div></div>

Print this item

  Opiskelijoiden tutortoiminta
Posted by: Suntsu - 03-25-2018, 01:02 AM - Forum: Roolipelin infot - No Replies

<div style="background:url('http://i.imgur.com/G1suJbC.jpg');max-width:800px;margin:0px auto;text-align:justify;border:1px solid #5e3e4b;border-radius:10px"><div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:justify;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
OPISKELIJOIDEN TUTORTOIMINTA
<div style="border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Tutorointi tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että tutoreiksi (tai tukioppilaiksi) valitut opiskelijat antavat tukea sekä opastusta uusille opiskelijoille, jotta heidän olisi helpompi päästä sisälle koulumaailmaan. Lisäksi tutorit pyrkivät edistämään koulun yleistä ilmapiiriä sekä yhteishenkeä muun muassa järjestämällä erilaisia tempauksia. Uudella opiskelijalla tai esimerkiksi syrjintää kokevalla voi olla matalampi kynnys kääntyä oman ikäisensä puoleen kuin mennä juttelemaan jonkun henkilökuntaan kuuluvan aikuisen kanssa. Tietty määrä tutoreita on lähes aina mukana koulun vanhempainilloissa sekä muissa vastaavissa koulun tapahtumissa.

Tutorit pysyvät samoina koko lukuvuoden ja heidän välilleen pyritään luomaan tiivis sekä ymmärtäväinen yhteishenki erillisen tutorkoulutuksen avulla, jota on yhteensä kuusi kertaa lukuvuoden aikana. Koulutus on suunniteltu käytäväksi 2. luokalla ja pääasiallisesti tutorit ovat 3. vuoden opiskelijoita, mutta koulutuksen käyminen 3. luokalla ei ole mahdottomuus. Opiskelijat saavat itse päättää jatkavatko tutorointiaan vuoden vai enemmän. Koulutuksen vastuuopettajana on yleensä opinto-ohjaaja, mutta sen sisällöstä vastaavat vanhemmat tutorit. Tutortoimintaan osallistuminen tuo osallistumispisteitä omalla koulutiellä ja voi vaikuttaa hyvin positiivisesti jatkokoulutuksien hauissa.

Millainen on hyvä tutor?
- Yhteistyökykyinen
- Organisointikykyinen
- Esiintymiskykyinen
- Osaa pitää omat kouluasiansa kunnossa
- Pitää yllä positiivista hyvää mieltä
- On hyvä esimerkki muille

Tutoriksi ryhtymiseen ei ole tällä hetkellä oikeastaan minkäänlaista hakumenetelmää vaan mikäli koet hahmosi sopivan tutoriksi, voit lisätä sen oppilaasi esittelyyn. Tietenkin huomioon ottaen iälliset kriteerit tutoriksi ryhtymiselle, koska 1. luokan opiskelijat eivät luonnollisestikaan voi opastaa omaa ikäluokkaansa koulumaailman saloihin samalla tavoin kuin vanhemmat opiskelijat. Muistakaahan, että vaikka hahmosi täyttäisi opinto-ohjaajan silmissä hyvän tutorin piirteet, ei sen välttämättä ole pakko todellisuudessa olla niin.

</div></div></div>

<div align="center"><div style="max-width:750px;text-align:left;padding:10px;font-size:20pt;font-family:'trebuchet ms';color:#414e4c;text-shadow:0px 0px 15px #fff;">
TUTORIT
<div style="max-width:750px;border:1px solid #414e4c;border-radius:10px;font-size:10pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;padding:10px 10px 10px 10px;background:url('http://i.imgur.com/VQfi4Co.jpg');">
Fawn Thistletwaite
Justin Love
Timothy Odell
</div></div></div>

<div style="font-size:8pt;font-family:'Tahoma';color:#221a22;text-shadow:5px 0px 10px #fff;display: flex;justify-content: center;align-items: center;"><div align="center">Taustakuva © <a href="http://subtlepatterns.com"><font color="#fff">subtlepatterns.com</font></a></div></div></div>

Print this item