Post a New Reply
Reply to thread: Kaksoissisko hakusessa!
Username:
Post Subject:
Post Icon:
Your Message:
Post Options:
Thread Subscription:
Specify the type of notification and thread subscription you'd like to have to this thread. (Registered users only)
Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.


Thread Review (Newest First)
Posted by Suntsu - 05-23-2017, 09:45 PM
Eli nyt kaipailisin mun 18-vuotiaalle äkäpussille eli Johnnylle rakasta kaksoissiskoa Sharon Lowellia!

Lyhyesti kuvailtuna Sharon on siis 18-vuotias likka, joka käy 4. luokkaa Alexandria River Private Schoolissa ja on siis Johnnya noin puoli tuntia nuorempi (syntymäpäivä 29.4.). Luonteeltaan likka on hyvin kunnollinen (ei siis ryyppää, polta tupakkaa tai muutenkaan hillu ympäriinsä), ystävällinen ja hyväntahtoinen hymytyttö. Sharon ja Johnny ovat aina olleet todella läheisiä keskenään, vaikka Sharon aina välillä saakin kärsiä veljensä temppuilusta. Likka on kumminkin aina toiminut Johnnylle sellaisena niin sanottuna moraalin äänenä ja sen takia Sharon onkin suurin piirtein ainut ihminen, jota jätkä kuuntelee. Johnnylle kumminkin pahinta maailmassa olisi rakkaan siskon satuttaminen. Kyllä heillä varmasti omat riitansa ovat, mutta suurimman osan ajastaan he tulevat toimeen paremmin kuin hyvin. Tietenkin saat Sharonin muiden luonteenpiirteiden suhteen vapaat kädet, mutta kunnollisuus ja peruskiltteys olisi hyvä säilyttää.

Menneisyydestä sen verran, että kaksosethan jäivät isänsä Hunterin huomaan kun olivat parivuotiaita, koska äiti Carolinella oli salasuhde Hunterin kaveriin Drakeen. Siinä missä äiti muutti uuden rakkaansa kanssa Miamin auringon alle, jäi Hunter asumaan sitten kaksosten kanssa tosi pieneen kerrostalokämppään. Lapsukaisten ollessa 12-vuotiaita, Hunter joutui vankilaan huumeiden myymisestä ja kaksoset laitettiin lastenkotiin. 14-vuotiaana heidät sitten adoptoitiin perheeseen, johon kuuluivat vanhemmat Sindy ja Jack sekä 11-vuotias Danny (joka on siis tällä hetkellä 15v.). He aloittivat koulunkäyntinsä Alexandria River Private Schoolissa, mutta vasta 16-vuotiaina he menivät asumaan koulun asuntolaan (the second unit).

Naamaksi olen ajatellut Grace Phippsiä, mutta tietenkin muutkin ovat neuvoteltavissa. Lähinnä vain olen ajatellut, että Sharon on ruskeatukkainen ja sinisilmäinen/siniharmaasilmäinen.

Sharonin varalle on suunniteltu alustavasti sellaista juonikuviota, että tyttö joutuu Sleeplessin Ahman viettelemäksi ja Ahma tekee sen melkein kokonaan vain siksi, jotta voisi kostaa Johnnylle vääryyksiä. Johnny nyt kumminkin on niin tarkka siskostaan ja hyvin suojelevainen, joten vähiten hän haluaa tytön joutuvan kenenkään epäilyttävän kaksilahkeisen pauloihin. Eli siis draamaa luvassa!

Muuten hahmon yksityiskohdat ja pikkusälät ovat vain ja ainoastaan pelaajan päätettävissä! Laitathan viestiä tähän alle, jos kiinnostuit niin sovitaan tarkemmin! (: