Post a New Reply
Reply to thread: Vieraskirja
Username:
Post Subject:
Post Icon:
Your Message:
Post Options:
Thread Subscription:
Specify the type of notification and thread subscription you'd like to have to this thread. (Registered users only)
Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.


Thread Review (Newest First)
Posted by Suntsu - 05-29-2018, 12:06 AM
Moikka!

Alexandriassa ei ole tällä hetkellä vielä minkäänlaista aktiivista kerhotoimintaa, mutta pelaajat voivat vapaasti perustaa sellaisia! Kuten esimerkiksi juuri tuo mainitsemasi balettikerho onnistuu vallan mainiosti ja aineopettajahahmosi voi hyvin toimia kyseisen kerhon vetäjänä. :> Lisäilet vain hahmoesittelyysi tiedon siitä, että vetää koulun balettikerhoa ja minä pistän kerholistausta pystyyn foorumin puolella! 8)
Posted by Guest - 05-28-2018, 11:22 PM
Hei taas! En löytänyt roolipelin kotisivuilta koulun kerhotoiminnasta, joten ajattelin kysäistä mimmoisia kerhoja Alexandriassa on? Tulevaa hahmoani ajatellen kysäisen, kun mietin että voisiko hahmoni kenties toimia aineopettajuuden lisäksi balettikerhon vetäjänä/ohjaajana? c:
Posted by Suntsu - 01-16-2018, 11:50 PM
Heya! Alexandria on kyllä ihan voimissaan ja pystyssä, vaikkakin tällä hetkellä hieman hiljaisemman puoleinen, joten aktiiviset pelaajat ovat erittäin tervetulleita! Eli siitä vain hahmoa väsäämään! 8>
Posted by Guest - 01-16-2018, 10:14 PM
Hiya! Täällä myöskin uusi kasvo kyselee ja varmistelee, että onhan peli ihan aktiivisesti voimissaan ja pystyssä? Kovasti kutkuttaisi alkaa hahmoa vääntelemään!
Posted by Suntsu - 01-05-2018, 02:59 PM
Moikka! Kivaa, että oot innostunut Alexandriasta! 8)

Hahmon sivuilla saa ilman muuta olla enemmän kuin vain yksi kuva! Kunhan ne ovat sijoiteltu esittelyyn järkevästi sinne ja niin päin pois. ;>
Posted by Guest - 01-05-2018, 01:53 AM
VIHDOIN löysin sisäoppilaitosroolipelin, joka on laadukkaan oloinen ja vielä pystyssä! Kun viimeksi aktiivisesti roolipelailin (3-4v sitten), niitä oli vaikka kuinka paljon, mutta nyt kun yritin etsiä niin oli kyllä työn ja tuskan takana että päädyin tänne :D Onneksi kuitenkin löytyi! Tulin vaan heittämään pikaiset terveiset tänne, hahmoa on jo tulossa!

Oli mulla yksi kysymyskin - saako hahmon sivulla olla monta kuvaa? Katselin vähän noita muiden hahmohakemuksia tuolla Hahmohyväksynnässä ja (en uskalla luottaa itteeni tähän aikaan illasta enää, mutta luulisin että) näytti siltä, että kaikilla oli vain yksi kuva näkyvillä.
Posted by Suntsu - 12-02-2017, 01:33 AM
Oijoij ei muuta kuin mukaan vaan! 8)
Posted by Guest - 12-02-2017, 12:55 AM
Hei! Mä olen nyt jonkin aikaa katsellut näitä tän roolipelin sivuja läpi ja tykkään ideasta tosi paljon, joten julkaisen ehkä jo huomenna liittymisilmoituksen tuonne hahmohyväksynnän puolelle c: Riippuu siitä, kuinka nopeasti saan keksittyä menneisyyden hahmolleni, muut kohdat mulla onkin jo kirjoitettuna.
Posted by Suntsu - 12-01-2017, 04:55 PM
Yhdysvalloissa ei ole samanlaista käytäntöä äitiysloman suhteen kuten Suomessa. Nimittäin siellä äitiysloma on sen 12 viikkoa palkattomana, josta johtuen monet äidit palaavat töihin vain pari viikkoa synnytyksen jälkeen. Eikä raskaana olevat naiset muutenkaan jää töistä pois viikkoja ennen laskettua aikaa vaan siellä painetaan duunia ihan siihen asti, kunnes se lapsi syntyy. Mutta tässä kun olen itsekin asiaan tutustunut paremmin niin varmasti koulun johto on tarjonnut hahmollesi sitä 12 viikon palkatonta äitiyslomaa, koska varmasti he ovat saaneet siksi ajaksi sijaisen täyttämään hahmosi virkaa. Mutta se on sitten sinun itsesi päätettävissä, että onko hahmosi sen muutaman kuukauden palkattomalla kotona hoitamassa muksua vai hommaako hän sitten lapselleen hoitajan/hoitopaikan työpäivien ajaksi. :)
Posted by Guest - 12-01-2017, 11:39 AM
Kiitos nopeasta vastauksesta! Eiköhän tuosta ollut tarpeeksi apua, nyt vaan pitää pohtia miten saan menneisyyden natsaamaan (en oo hyvä näissä matemaattisissa jutuissa, koska en itse pääsisi korkeakouluun) :D Voiko/saako tämä tuleva hahmoni olla kenties äitiyslomalla? Entä kuinka kauan saa olla äitiyslomalla kunnes pääsee takaisin töiden pariin? :)
Hahmollani olisi siis tällä hetkellä kaksi lasta, toisen lapsen olisi pyöräyttänyt tässä hiljattain. :D
Pitää vielä hioa tätä esittelyä ja hirveästi kysymyksiä lol xD
This thread has more than 10 replies. Read the whole thread.