LIVE AND LEARN ALEXANDRIA

Tervehdys!


Olet onnistunut löytämään tiesi Live and Learn Alexandria – nimisen realismiin perustuvan roolipelin kotisivuille, joten katsele rauhassa ympärillesi ja toivottavasti päätät liittyä sekalaiseen joukkoomme.

Live and Learn Alexandriassa – tai lyhyemmin Alexandriassa – on silkassa yksinkertaisuudessaan kyse Alexandria River Private Schoolin 14-18-vuotiaiden oppilaiden sekä opettajien kommelluksista ja ihmissuhteista, joita myös koulun ulkopuoliset hahmot pääsevät sekoittamaan haluamansa mukaan. Koulu ei tarjoa opiskelijoilleen ainoastaan täydellistä opinahjoa vaan myös asumismahdollisuuden koko lukuvuoden ajan yhdessä koulun tiluksilla sijaitsevista kolmesta asuntolasta, mutta pidä toki varasi. Nimittäin vanhempien rahat ja maine ratkaisevat juuri sen, että asettuuko hahmosi asumaan sinne aivan koulun likellä sijaitsevaan viimeisen päälle laitettuun hienoon lukaaliin, alle sadan metrin päässä koulusta olevaan perus hyväkuntoiseen asuntolaan vai kenties kauempana jyrkän mäen alapäässä juuri ja juuri pystyssä seisovaan huolimattomasti laitettuun hökkeliin.

Live and Learn Alexandria RPG on vuonna 2017 perustettu foorumilla pelattava roolipeli, jonka yleisestä ylläpidosta vastaa Suntsu ja teknisenä tukena toimii Sleepless.

Valikko


Etusivu
Alexandria
Koulu
Säännöt
Liittyminen
Muuta

Pikalinkit


Foorumi
Vieraskirja

Päivitykset


1.10.2017
Foorumille lisätty syksyinen ulkoasu vaihtoehdoksi

26.7.2017
Tervetuloa uusimmat pelaajat Pahvilaatikko ja Selimi!

20.6.2017
Uusi ulkoasu