LIVE AND LEARN ALEXANDRIA

Tervehdys!


Olet onnistunut löytämään tiesi Live and Learn Alexandria – nimisen realismiin perustuvan roolipelin kotisivuille, joten katsele rauhassa ympärillesi ja toivottavasti päätät liittyä sekalaiseen joukkoomme.

Live and Learn Alexandriassa – tai lyhyemmin Alexandriassa – on silkassa yksinkertaisuudessaan kyse Alexandria River Private Schoolin 14-18-vuotiaiden oppilaiden sekä opettajien kommelluksista ja ihmissuhteista, joita myös koulun ulkopuoliset hahmot pääsevät sekoittamaan haluamansa mukaan. Koulu ei tarjoa opiskelijoilleen ainoastaan täydellistä opinahjoa vaan myös asumismahdollisuuden koko lukuvuoden ajan yhdessä koulun tiluksilla sijaitsevista kolmesta asuntolasta, mutta pidä toki varasi. Nimittäin vanhempien rahat ja maine ratkaisevat juuri sen, että asettuuko hahmosi asumaan sinne aivan koulun likellä sijaitsevaan viimeisen päälle laitettuun hienoon lukaaliin, alle sadan metrin päässä koulusta olevaan perus hyväkuntoiseen asuntolaan vai kenties kauempana jyrkän mäen alapäässä juuri ja juuri pystyssä seisovaan huolimattomasti laitettuun hökkeliin.

Live and Learn Alexandria RPG on vuonna 2017 perustettu foorumilla pelattava roolipeli, jonka yleisestä ylläpidosta vastaa Suntsu ja teknisenä tukena toimii Sleepless.


Olemme päättäneet luopua kotisivuista ja näin ollen kaiken tärkeän löydät foorumilta.

FOORUMILLE